MANİSA / ALAŞEHİR - Kavaklıdere Çok Programlı Anadolu Lisesi

OKULUMUZUN YENİLENEN YERLERİNİN FOTOĞRAFLARI

OKULUN ESKİ VE YENİ HALİNİN SLAYTI EKTE PYLAŞILMIŞTIR

Kas

Okulumuz Konferans Salonunda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla 29 Ekim 2022 tarihinde Cumhuriyetimizin 99. Yılını kutladık. Öğretmenlerimiz Feyza OKAL, Teslime ATALAY ve Yunus AÇIKGÖZ'ün organize ettiği kutlama programında tiyatro gösterisi, şiir okumaları, günün anlam önemi konuşması, oratoryo, sinevizyon(29 Ekim belgeseli) etkinlikleri düzenlenmiştir.

Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma günü kapsamında okulumuzda görevli öğretmenlerimiz Gülşah YATBAZ, Cansu DEMİRAL ve öğrencilerinin gayretleriyle etkinlikler düzenlendi. Sınıflarda etkileşimli tahtalardan videolar izlendi. Pano çalışması yapıldı ve okul çevresindeki hayvanlar ile ilgilenildi.

Ağu

Okulumuzun bel altı temizlik boyası ve duvarlardaki çeşitli fiziki eksiklikleri yeni eğitim öğretim dönemine hazırlıyoruz.

Okul Müdürü Haşem KAR, Müdür Yardımcıları Fırat TAN ve Arda KUNT hizmetli personeller ile birlikte okulun duvarlarını bel altı boyayıp çeşitli fiziki eksiliklerini giderdiler. Kavaklıdere ÇPAL olarak yeni eğitim öğretim yılına hazırlıklarımıza devam ediyoruz.